Inloggen belangenbehartiger

Inloggen met eHerkenning

Mijn situatie is de plek waar u onze documenten vindt over de hulp en vergoedingen voor uw cliënt. U logt in met eHerkenning.

 

eHerkenning = veilig & makkelijk inloggen voor bedrijven

Wij delen privacygevoelige informatie met elkaar. Daarom werken we voor Mijn situatie met eHerkenning. Inloggen met eHerkenning is veiliger dan inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord. Naast veiligheid zorgt eHerkenning voor gemak. Het is dé digitale sleutel voor communicatie met de Rijksoverheid. U heeft straks nog maar 1 inlogmiddel en wachtwoord nodig om in te loggen bij alle aangesloten bedrijven en overheidsorganisaties.

U vraagt eHerkenning aan bij 1 van de officiële leveranciers

Deze officiële leveranciers voldoen aan de eisen van de Rijksoverheid. Alleen zij mogen eHerkenning leveren.
Let bij de keuze van een leverancier op het niveau van betrouwbaarheid.

U heeft eHerkenning nodig met betrouwbaarheidsniveau 3

eHerkenning heeft verschillende niveaus van betrouwbaarheid. Hoe hoger het niveau, hoe betrouwbaarder het inloggen is. Voor inloggen bij Mijn situatie heeft u minimaal niveau eH3 nodig. Heeft u al eHerkenning, maar van niveau eH1, eH2 of eH2+? Neem dan contact op met u leverancier om uw niveau aan te passen naar eH3. 

Voor eHerkenning betaalt u kosten

U leest op eHerkenning.nl meer hierover. De prijs verschilt per leverancier. Bekijk het leveranciersoverzicht om een inschatting van de kosten te maken. Vergelijk de leveranciers met elkaar en maak zelf een keuze. 

eHerkenning is persoonlijk 

U kunt uw toegang niet delen met andere personen. Dit gaat fraude tegen. eHerkenning en de machtigingen die daarbij horen, vraagt u per persoon aan. Gaat een medewerker uit dienst? Dan moet u de machtiging stoppen. Voor een nieuwe medewerker moet u weer een nieuw inlogmiddel en machtiging(en) aanvragen. Wisselt iemand van functie? Dan is het mogelijk om zijn of haar machtiging(en) aan te passen. 

Meer informatie over eHerkenning?

U leest op eHerkenning.nl meer hierover.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een veilige en makkelijke manier van inloggen voor bedrijven. U gebruikt het inlogmiddel van eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 3. Wij weten dan zeker wie u bent en dat u een machtiging heeft. Zo zijn de gegevens veilig.

Meer informatie