Inloggen belangenbehartiger

Makkelijk en veilig met eHerkenning

Het letselportaal is de plek waar u onze berichten en documenten vindt over de hulp en vergoedingen voor het herstel van uw cliënt. U logt in op het portaal met eHerkenning

eHerkenning is een veilige en makkelijke manier van inloggen voor bedrijven

Inloggen met eHerkenning is veel veiliger dan met een gebruiksersnaam en wachtwoord. Achmea Personenschade werkt met privacygevoelige informatie, zoals persoonlijke en medische gegevens. Daarom werken we voor het letselportaal met eHerkenning. Naast veiligheid zorgt eHerkenning voor gemak: u heeft straks nog maar 1 inlogmiddel en wachtwoord nodig om in te loggen bij de aangesloten bedrijven en overheidsorganisaties.

 

eHerkenning vraagt u aan bij een van de officiële leveranciers

Deze officiële leveranciers voldoen aan de eisen van de Rijksoverheid. Alleen zij mogen eHerkenning leveren. Let bij de keuze van een leverancier op het niveau van betrouwbaarheid en de kosten. En let ook op de mogelijkheid om toestemming te krijgen om namens uw cliënt in te loggen, dit heet ‘ketenmachtiging’.

 

U hebt eHerkenning nodig met betrouwbaarheidsniveau 3

eHerkenning heeft verschillende niveaus van betrouwbaarheid: eH1, eH2, eH2+, eH3 en eH4. Hoe hoger het niveau, hoe betrouwbaarder het inloggen is. Voor inloggen op het letselportaal van Achmea Personenschade heeft u minimaal niveau eH3 nodig. Heeft u al eHerkenning, maar van niveau eH1, eH2 of eH2+? Neem dan contact op met u leverancier om uw niveau aan te passen naar eH3.

 

Voor eHerkenning betaalt u kosten

Op eHerkenning.nl leest u hier meer over. De prijs verschilt per leverancier. Bekijk het leveranciersoverzicht om een inschatting van de kosten te maken. Vergelijk de leveranciers met elkaar en maak zelf een keuze.

 

eHerkenning en de machtigingen die daarbij horen, vraagt u per persoon aan

U kunt die niet delen met andere personen. Dit gaat fraude tegen. Gaat een medewerker uit dienst? Dan moet u de machtiging stoppen. Voor een nieuwe medewerker moet u weer een nieuw inlogmiddel en machtiging(en) aanvragen. Wisselt iemand van functie? Dan is het mogelijk om zijn of haar machtiging(en) aan te passen.

 

Wilt u meer informatie over eHerkenning?

Op eHerkenning.nl leest u hier meer over.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een veilige en makkelijke manier van inloggen voor bedrijven. U gebruikt het inlogmiddel van eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 3. Wij weten dan zeker wie u bent en dat u een machtiging heeft. Zo zijn de gegevens veilig.

Meer informatie